Skocz do zawartości

  • Reklama
  • Xbox Live

Witamy na forum XboxArcade!

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do serwisu i jego możliwości. Rejestracja na naszym forum pozwoli Ci na możliwość prowadzenia dyskusji, wymianie plików, wysyłania prywatnych wiadomości do naszych użytkowników i wiele więcej!

Close

Zmień widoczność %s Hello Guest

Zapraszamy wszystkich gości do rejestracji na forum XboxArcade.pl

Oferujemy dostęp do najlepszych poradników w sieci oraz ukrytych for, gdzie znajdziecie przydatne pliki, fachową pomoc związaną z konsolą, możliwość zdobywania achievementów, dostęp do shoutboxa, wzięcie udziału w super konkursach oraz wiele innych!

Nie zwlekaj i dołącz do Nas już dziś!

(Informacja widoczna tylko dla użytkowników niezarejestrowanych)

Rejestrując się w serwisie akceptujecie pliki coockies (ciasteczka), które będą zamieszczane na waszym urządzeniu.

Więcej o tych działaniach znajdziecie w Polityce Prywatności.

Informacja XboxArcade

Zdjęcie

Gameboy


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
49 odpowiedzi w tym temacie

#1
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:01

Posiadacie jeszcze jakieś gameboy'e? Gracie jeszcze na nich? Ja posiadam 10 różnych konsol i pełno gier na nie xd Kiedyś zbierałem te konsolki :)
  • 0

1537478_url.jpeg


#2
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:05

Ja mam GBA SP, ale muszę wymienić baterię w tej karcie, co się wkładało tam micro SD i ładowało gierki, bo sejwować nie mogłem :) A gierek mam w ciul, tyle, że na kompie ściągnięte. Miałem trochę pokemonów, ale sprzedałem oryginalne i kupiłem właśnie tą kartę xd Jeszcze tej baterii nie kupiłem, więc GBA SP leży narazie w szafce :P
  • 0

848843.png


#3
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:09

A_team ty piracie xd Ta karta nazywa się super card. A masz GBA SP V1 czy V2?
  • 0

1537478_url.jpeg


#4
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:38

A czym się różni jedno od drugiego ? xd
  • 0

848843.png


#5
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:39

Rodzajem wyświetlacza i wartością :) Podaj kolor to prawdopodobnie ci powiem i jaki kolor przycisków xd
  • 0

1537478_url.jpeg


#6
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:47

Teraz Ci nie podam, bo jest w Katowicach :) Mam czarnego, brałem z tym lepszym wyświetlaczem, ale nie pamiętam xd To się jakoś po modelu sprawdzało :P
  • 0

848843.png


#7
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:51

Mam czarnego

To go umyj xd
Nie ma czarnych gameboy'ów jak już to ciemno szary lub popielaty
  • 0

1537478_url.jpeg


#8
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:53

Takiego mam, dla mnie to czarny, ale może być i grafitowy czy coś xd

http://allegro.pl/game-boy-advance-sp-gwarancja-sklep-warszawa-i1587773454.html

  • 0

848843.png


#9
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:01

O właśnie to grafitowy, wyleciało mi z głowy xd. To jest GBS SP V2 czyli ten z lepszym wyświetlaczem. Ja mam tylko GBA SP V1 ale za to limitowaną kolekcjonerską edycje w złotym kolorze i logiem Zeldy. Oczywiście w pudełku ze wszystkimi papierami
  • 0

1537478_url.jpeg


#10
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:04

Widziałem taką wersje do kupienia, ale droższa była :P Mi się ten grafitowy podobał i ten lepszy wyświetlacz chciałem xd No i jak chciałem, tak zrobiłem. Mam jeszcze advance, ale zgubiłem ten plastik od przesuwnika On Off i tak głupio, bo ani to sprzedać teraz, ani co z tym zrobić, a do grania ciulowe trochę, bo nie ma podświetlenia :) Leży w szafie, ale ładny pokrowiec mam do niego :P
  • 0

848843.png


#11
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:21

bo ani to sprzedać teraz, ani co z tym zrobić

Jak nie wiesz co z tym zrobić to ja przyjmę xd

Widziałem taką wersje do kupienia, ale droższa była :)

Wiadomo w końcu kolekcjonerska :P

a do grania ciulowe trochę, bo nie ma podświetlenia

Zwykły advance nie ma podświetlenia ale dużo lepiej leży w rękach i dlatego częściej na nim gram :P
  • 0

1537478_url.jpeg


#12
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:32

No lepiej leży, ale kurde w dzień jako tako widać, wieczorem, to trzeba przy lampce siedzieć, żeby coś zobaczyć, dlatego wolę już na SP grać :D Mogli wprowadzić Advance'a z podświetleniem, to by było takie PSP tylko od Ninny :P
  • 0

848843.png


#13
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:40

Wydali otwieranego gameboy'a bo w zwykłych advencach strasznie szybko się wyświetlacze rysowały i tylko dla tego nie ma advance podświetlanych. Możesz też kupić gameboy'a micro który budową jest podobny do advance ale ma ekran jeszcze lepszy niż w SP V2
  • 0

1537478_url.jpeg


#14
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 30 kwiecień 2011 - 15:43

A to widziałem takie, ale tam chyba tylko gierki z Advance działały, a ja kupowałem SP z myślą o graniu też w gierki ze zwykłego GB, tylko że później kupiłem ten Magic Card czy jak to się tam zwie :D
  • 0

848843.png


#15
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 30 kwiecień 2011 - 16:26

Tak na Micro działają gry tylko z advance
  • 0

1537478_url.jpeg


#16
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator

  • 4328 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 01 maj 2011 - 09:13

Można zawsze do tych gameboyów dokupić lampki :D
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#17
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator
  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 01 maj 2011 - 09:20

Można tylko że nic to nie pomaga :D wiem bo mam :E
  • 0

1537478_url.jpeg


#18
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 01 maj 2011 - 12:57

Ja też miałem lampkę, to jest gówno jak nie wiem :D
  • 0

848843.png


#19
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator

  • 4328 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 02 maj 2011 - 13:45

czyli innymi słowy Niny dało ciała, ale z tego co czytałem wersja SP ma lepszy wyświetlacz oraz podświetlenie, a wy piszecie, że nie ma więc już sam nie wiem...
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#20
a_team

a_team

    Legenda XboxArcade

  • Moderator
  • 2065 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL

Napisano 02 maj 2011 - 14:14

SP ma podświetlenie, ale pisaliśmy teraz o zwykłym advance :( Zwkły advance, że tak powiem, ma układ horyzontalny (jak PSP) i lepiej się go trzyma, ale nie ma podświetlenia, Advance SP jest z klapką i jest zamykany, ma podświetlenie, ale troszkę inaczej się go trzyma, co nie znaczy, że lepiej :D
  • 0

848843.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych