Skocz do zawartości

  • Reklama
  • Xbox Live

Witamy na forum XboxArcade!

Zaloguj się lub Zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do serwisu i jego możliwości. Rejestracja na naszym forum pozwoli Ci na możliwość prowadzenia dyskusji, wymianie plików, wysyłania prywatnych wiadomości do naszych użytkowników i wiele więcej!

Close

Zmień widoczność %s Hello Guest

Zapraszamy wszystkich gości do rejestracji na forum XboxArcade.pl

Oferujemy dostęp do najlepszych poradników w sieci oraz ukrytych for, gdzie znajdziecie przydatne pliki, fachową pomoc związaną z konsolą, możliwość zdobywania achievementów, dostęp do shoutboxa, wzięcie udziału w super konkursach oraz wiele innych!

Nie zwlekaj i dołącz do Nas już dziś!

(Informacja widoczna tylko dla użytkowników niezarejestrowanych)

Rejestrując się w serwisie akceptujecie pliki coockies (ciasteczka), które będą zamieszczane na waszym urządzeniu.

Więcej o tych działaniach znajdziecie w Polityce Prywatności.

Informacja XboxArcade

Zdjęcie

Problemy z działaniem forum


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
186 odpowiedzi w tym temacie

#1
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 22 marzec 2011 - 08:30

Na forum znajduje się kilka większych lub mniejszych modyfikacji, dlatego może zdarzyć się tak, że coś może nie funkcjonować poprawnie, dlatego gdybyście zauważyli jakąś usterke lub brak to piszcie w tym temacie. Postaramy się rozwiązać występujący problem.
  • 0

#2
MCL

MCL

    Boss Internetu

  • Moderator


  • 1538 postów
  • Lubię grać w:RPG
  • Xbox:v1.6
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:Najnowszy :E
  • :mclPL 92
  • Gadu-Gadu:3198348
  • AQQ:stan

Napisano 26 marzec 2011 - 14:01

szołtbox. Żeby zobaczyć co piszecie muszę coś napisać w nim. Inaczej mam czarny ekran i ikonke od ładowania, jakby srajbox ładował się w nieskonczonosć
Windows7@Opera11.
  • 0
Spoiler

#3
a_team

a_team

    Weteran forum

  • Moderator

  • 1982 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL
  • Gadu-Gadu:2742298

Napisano 26 marzec 2011 - 14:05

Miałem to samo na skinie warrior na XA :ninja:
  • 0

848843.png


#4
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 26 marzec 2011 - 14:08

Żeby zobaczyć co piszecie muszę coś napisać w nim. Inaczej mam czarny ekran i ikonke od ładowania, jakby srajbox ładował się w nieskonczonosć
Windows7@Opera11.

MCL u mnie na najnowszej stabilnej operze i Windows 7 jest ok i nie zauważyłbym tego gdybyś tu nie pisnął o tym słowa :ninja: Popatrze do tego, bo wiem w czym wina leży (skrypt java).
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#5
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 26 marzec 2011 - 15:33

Poprawiłem SB teraz ma dopasowującą się automatycznie szerokość względem rozdzielczości ekranu.
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#6
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 28 marzec 2011 - 20:03

Poprawiono logowanie z widoku tematu. Nie widoczna była wtedy domyślna ikonka po wylogowaniu, oraz wyskakiwał błąd podczas próby szybkiego logowania. Od teraz wyświetla się obrazek avatara na panelu logowania w tematach jak nie jesteśmy zalogowani oraz działa opcja szybkiego logowania.
  • 0

#7
wawrzek

wawrzek

    Początkujący

  • Arcade User
  • 40 postów
  • Lubię grać w:Strzelaniny
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Brak
  • Gadu-Gadu:8321144

Napisano 29 marzec 2011 - 07:24

szołtbox. Żeby zobaczyć co piszecie muszę coś napisać w nim. Inaczej mam czarny ekran i ikonke od ładowania, jakby srajbox ładował się w nieskonczonosć
Windows7@Opera11.

Ja tak miałem jak mi internet się Mulił albo jak wogóle jakies lagi miałem
  • 0

#8
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 29 marzec 2011 - 08:45

ustawie mniejszą ilość wiadomości to będzie mnie tego wczytywał - alternatywa dla słabszych łącz :P
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#9
maciekww28

maciekww28

    Pingu: Nut, Nut.....

  • V.I.P

  • 421 postów
  • Lubię grać w:Wyścigi
  • Xbox:Brak
  • Xbox 360:Arcade
  • Dashboard:NXE
  • :maciekww28PL
  • :maciekww28
  • Gadu-Gadu:8900654

Napisano 03 kwiecień 2011 - 01:36

przeglądając statystyki wykresy przesunięte są mocno w prawo - wychodzą po za pola
  • 0

#10
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 03 kwiecień 2011 - 12:22

Zauważyłem ten problem to wina całego modułu statystyk a raczej wpisu stylu.. Nie wiem dokładnie jak to poprawić, ale będzie sporo roboty, więc póki co odpuszcze sobie i zajme się tym na końcu :P Dzięki za info!
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#11
marek7_ak

marek7_ak

    BOSS

  • Moderator


  • 891 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.0
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Brak
  • :marek7_ak
  • Gadu-Gadu:28109436

Napisano 04 kwiecień 2011 - 20:41

Może nie jest to duży problem ale ikona facebook'a nałożyła mi się na edycję profilu

Dołączona grafika
  • 0

1537478_url.jpeg


#12
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 04 kwiecień 2011 - 20:51

Masz chyba za niską rozdzielczość :P Poustawiam nagłówek do najniższej 1024x768 :P
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#13
maciekww28

maciekww28

    Pingu: Nut, Nut.....

  • V.I.P

  • 421 postów
  • Lubię grać w:Wyścigi
  • Xbox:Brak
  • Xbox 360:Arcade
  • Dashboard:NXE
  • :maciekww28PL
  • :maciekww28
  • Gadu-Gadu:8900654

Napisano 06 kwiecień 2011 - 09:12

tło nagłówka nie działa po wejściu w temat.

przykład:

strona główna - działa
hyde park - działa
funiaste rzeczy - nie działa

tak jest z każdym tematem.
  • 0

#14
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 06 kwiecień 2011 - 20:01

Wiem zauważyłem to. Funcka skryptu prototype ale także innych się zatrzymuje. Zobacze na czystym stylu czy jest tak samo, bo jeśli tak to wina kodu stylu, czyli grubsza sprawa, jeśli nie to modyfikacji, czyli komplikacja. Napewno do tego zajrzę, ale nic nie obiecuję. Choć z drugiej strony to nie przeszkadza tak bardzo :E

PS: Spodziewam się, że to przez skrypt Sexy Bookmarks (modyfikacja Podziel się!)
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#15
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 09 kwiecień 2011 - 11:20

tło nagłówka nie działa po wejściu w temat.

przykład:

strona główna - działa
hyde park - działa
funiaste rzeczy - nie działa

tak jest z każdym tematem.


Poprawione! Winą było przepisywanie linków poprzez spider ffirendly z php na htm :P wyłączyłem Spider Firendly i działa :P
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#16
a_team

a_team

    Weteran forum

  • Moderator

  • 1982 postów
  • Lubię grać w:Gry Akcji
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:najnowszy
  • :ateamPL
  • :ateamPL
  • Gadu-Gadu:2742298

Napisano 10 kwiecień 2011 - 18:22

Mam problem. Jak siedzę długo na forum, to jak chcę napisać coś, to mi pokazuje, że muszę się zalogować. Chyba sesja wygasa czy coś, bo pokazuje mi, że jestem zalogowany a nie mogę napisać, muszę się logować jeszcze raz :D
  • 0

848843.png


#17
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 10 kwiecień 2011 - 18:51

Musze jeszcze pogrzebać w panelu na hostingu i w ustawieniach forum. Być może są gdzieś ustawione bezpieczne cookies w hostingu, a tutaj nie i przeglądarki głupieją.
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#18
MCL

MCL

    Boss Internetu

  • Moderator


  • 1538 postów
  • Lubię grać w:RPG
  • Xbox:v1.6
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:Najnowszy :E
  • :mclPL 92
  • Gadu-Gadu:3198348
  • AQQ:stan

Napisano 10 kwiecień 2011 - 19:56

Gangsta opera wyszła 11 :D popraw info na głównej :P
  • 0
Spoiler

#19
Gangst3r

Gangst3r

    Naczelny Admin

  • Administrator


  • 4213 postów
  • Lubię grać w:Przygodowe
  • Xbox:v1.1
  • Dashboard:UnleashX
  • Xbox 360:Slim
  • :Gangst3r PL
  • :Gangst3rPOL
  • :Gangst3r

Napisano 10 kwiecień 2011 - 20:20

Nie, bo te info ma dać do zrozumienia, że forum działa poprawnie OD wersji przeglądarek FF3 i Opera 10, a napisałem 10 a nie 9 bo nie miałem okazji testować wersji 9 :D
  • 0

Gangst3r+PL.png

 

Newsy, ciekawostki, zapowiedzi oraz wiele więcej znajdziesz na - Portalu XboxArcade.pl

 

 

Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.

Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
 


#20
MCL

MCL

    Boss Internetu

  • Moderator


  • 1538 postów
  • Lubię grać w:RPG
  • Xbox:v1.6
  • Dashboard:XBMC
  • Xbox 360:Slim
  • Dashboard:Najnowszy :E
  • :mclPL 92
  • Gadu-Gadu:3198348
  • AQQ:stan

Napisano 10 kwiecień 2011 - 21:26

Aaaaa, to spoko :)
To napisz coś w stylu "Do poprawnej obsługi forum potrzebujesz przeglądarki Opera w wersji przynajmniej 10.0, lub Firefox w wersji 3.0", będzie mniej mylące :D
  • 0
Spoiler




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych